Kakšen poročni band izbrati?

Kakšen poročni band izbrati?

Poročni band, ki bo igral na vašem poročnem slavju, je pomemben dejavnik tega, kako se bodo počutili povabljenci. Izberite take glasbenike, za katerimi so že leta in leta izkušenj nastopanja na najrazličnejših odrih. Obstajajo posebne glasbene skupine, ki so specializirane za igranje in nastopanje na poročnih zabavah. V svojem repertoarju imajo številne zabavne pesmi izvajalcev nekdanje Jugoslavije, sedanjih balkanskih glasbenikov ter slovenskih skupin, ki so se za vedno vpisale v glasbeno zgodovino. Prav to je zagotovilo, da se bodo vsi gostje zabavali. Ni potrebno, da je na slavju prisotna harmonika, da bi se ustvaril žur do jutranjih ur. To vsakič znova dokaže poročni bend, ki sploh nima harmonike, ampak stavi na pop, pop-rock in dance glasbo v živo.

Zelo pomembno je tudi, da se pozanimate, ali bo izbrani poročni band poskrbel tudi za animacijo. Mnogi mladoporočenci nimajo radi pretirane animacije, da ne govorimo o kakšnih opolzkih igricah na odru, ampak raje vidijo, da skupina dejansko dela to, kar je primarno opravilo – igra glasbo. Seveda je dobro, če poročni band poskrbi za povezovanje celotnega dogodka in za to, da vsi ostanejo na nogah do jutra. Vendar imajo svatje dandanes raje, da se band izogiba pretirani animaciji in igricam na odru. Raje vidijo, da jih zgolj – zabava z glasbo. Dobro je, da preigrava pesmi glasbenih skupin, ki so primerne tako za mlade kot za nekoliko starejše.

Poročni band lahko naročite prek spleta, kjer jih lahko kontaktirate prek kontaktnega obrazca ali telefonske številke. Izberite takega, ki bo izpolnil vse vaše zahteve glede tega, kako naj bi izgledala zabava na poroki. Definirajte, ali želite s strani benda tudi povezovanje oziroma program ali zgolj igranje glasbe. Tudi sama glasbena skupina, ki ima že veliko izkušenj z igranjem na porokah, vam lahko svetuje, kar se jim zdi najprimernejše za poroko. Seveda izbrani poročni band čim prej rezervirajte.