Pri delu doma je za moške zaščitna oblačila, še kako dobrodošla

Pri delu doma je za moške zaščitna oblačila, še kako dobrodošla

Pri nas doma je vedno veliko dela, moj mož, ko pride iz službe, poje kosilo in že gre ven delat. Včasih ga ne vidim do večera, dokler ne pride v hišo čisto utrujen, a hkrati zadovoljen, kaj vse je naredil. Na začetku sva se vedno kregala, ker je uničeval svoja lepa oblačila, čeprav so bile trenirke, vendar mi ni bilo vseeno, sedaj pa nosi zaščitna oblačila in se preobleče takoj, ko gre naprej delat.

Prej pa je vedno šel delat v trenirki in te trenirke sem morala kupovati skoraj vsak mesec, kajti ko pa je bilo potrebno imeti eno lepo trenirko pa je ni imel. Zato sem mu skušala dopovedati, da so telo praktična zaščitna oblačila, ampak njemu niso bila všeč. Rekel je, da se v njih ne počuti dobro in da jih ne more nositi, ker ne more delati. Seveda sem stopila v akcijo in preko spleta pogledala udobna zaščitna oblačila in tako naročila takšna, da mu bo prijetno. Kako sem čakala, da bo prišla pošta, ker me je res zanimalo, ali bo v redu in če bo njemu odgovarjalo, vedela pa sem, da so to udobna zaščitna oblačila in da bi mogla biti v redu.

Ko je pošiljka prišla, sem jo prva jaz odprla, da sem pogledala material in velikost. Videla sem, da je vse tipi topi in da mu bo sigurno všeč. Ko je prišel domov in hotel iti ven, sem mu pokazala, kaj sem naročila. Končno bo imel svoje delovno oblačilo in jaz ne bom rabila vsak teden prati. Ko se je oblekel, se je počutil dobro. Tako danes še vedno nosi prav ta zaščitna oblačila, pa je minilo že kar nekaj časa nazaj, ko sem mu jih kupila. Sedaj imam jaz manj dela in čisto vseeno mi je, kakšne pride v hišo, ker se vedno sleče v garaži in pride lepo urejen.