Pravi čas zamenjana vrata in premični odri, ki so tudi že pospravljeni

Pravi čas zamenjana vrata in premični odri, ki so tudi že pospravljeni

Res so se premični odri postavili čez dva dni, saj so bila tako vhodna kot garažna vrata zamenjana. Končno sem se lahko normalo sprehodila skozi ena in druga vrata. Predvsem mi je bilo pomembno, da sem avtomobil končno lahko zapeljala v garažo in mi ni bilo treba najprej na mraz, da sem lahko prišla do avtomobila. Zunaj res ni najbolj ugodna temperatura, ampak nimam kaj. Tako je. 

Ker so delo zaključili že popoldan, sem lahko poklicala tudi čistilko, ki je prišla, da nam očisti ves nered, ki je nastal med menjavo vrat. Velike kose in večji nered smo sicer odnesli skupaj z delavci, ampak nekaj svari, je vseeno ostalo po tem, ko so se premični odri popolnoma odstranili. Na to sem tudi računala, tako, da me v resnici niti ni, kaj preveč presenetilo. Sem bila pa vsaj mirna, ker bom imela sedaj dva popolnoma prosta dneva, da se bom lahko spočila.

Pravi čas zamenjana vrata in premični odri, ki so tudi že pospravljeni

Pa še krajši delovni teden bom imela, kar je pa tudi dobrodošlo. Nikoli se ne počutim ravno najbolje, ko nimam pravega konca tedna. In ta je bil res zelo naporen. Cel konec tedna je bilo veliko ljudi pri nas in od jutra do večera je nekaj ropotalo. Pa tudi premični odri so morali biti postavljeni ravno tam, kjer hodim, ven in noter. Še dobro, da imam zelo veliko oblačil, katerih mi ni škoda, da sem jih lahko imela oblečene. Kakorkoli obrneš, takšen nered vedno umaže oblačila ali pa jih celo poškoduje. Kar pa ni nujno, da se potem lahko opere. 

Ampak sedaj je vse za nami, saj so premični odri končno pospravljeni. Čistila je vse zelo lepo pospravila in nova vhodna in garažna vrata so tako lepa, da sem izjemno navdušena. To pa odtehta tudi to, da so bili premični odri pospravljeni cel konec tedna na najbolj prehodnem mestu.