Keramika je zelo lep modni dodatek hiši

Keramika je zelo lep modni dodatek hiši

Ko smo nekaj časa nazaj preuredili našo hišo, smo imeli zelo veliko idej za vse sobe celotne hiše. Jaz sem si želela preurediti svojo sobo, moj brat svojo, in tako naprej. Jaz sem imela dovoljenje, da svojo sobo preuredimo točno tako kot jaz želim in tukaj sem bila povsem navdušena. Velikokrat se je pojavila tema keramika. Starša sta si želela položiti tudi keramiko v hiši, saj to lahko izpade zelo elegantno in lepo. Ko sem to slišala sem avtomatično vedela, da bo keramika tudi v moji sobi.

Keramika je zelo lep modni dodatek hiši

Tudi jaz sem želela imeti nek eleganten delček moje sobe. Imela sem res lepo narejeno ogledalo na steni in zraven majhno mizico, kjer sem se lahko ličila. Tam sem že videla da je lahko zadaj keramika. Se pravi snela sem ogledala, dala keramiko na steni in na keramiko nalepila ogromno ogledalo. Kupila sem tudi novo mizico, lepšo in bolj praktično in tisti kotiček je res lepo prišel do izraza.

Kupila sem si še novo posteljo in omaro, dodala nekaj rastlin in imela sem lepo novo sobo, ki je bila res vsem všeč. Brat si je sobo samo malo obrnil, da je izgledalo malce drugače. Potem pa smo se lotili teh skupnih prostorom. Keramika je bila tako v kopalnici, kuhinji in tudi na hodniku. Res je lepo povezala skupaj vse prostore in vse je prišlo do izraza tako kot mora. Keramika je bila malce bolj svetle barve, da so prostori potem izgledali še večji.

Res smo bili zadovoljni z rezultati in nihče ni imel nobenih pripomb. To je bilo verjetno prvič, da se res nismo skregali zaradi nestrinjanj in podobno. Vse je šlo res kot po maslu in sedaj bi lahko skoraj rekli, da živimo v neki novi hiši. Zelo smo zadovoljni z končnim produktom in prav tako so zadovoljni tudi gostje, ki nas pridejo obiskati.