Kako izbrati pravi parfum za moškega

Kako izbrati pravi parfum za moškega

Nikoli ni lahko, ko se bližajo rojstni dnevi in te čaka nakup darila, če nimaš prav nobene ideje. Sama vedno pravim, da ni težko moškim kupiti darilo ženski, ker imajo več izbire, da pa je za moške kupiti darilo veliko težje. 

Jaz sem se tokrat odločila, da bom kupila svojemu možu parfum, ker še nikoli ni imel dobrega parfuma. Seveda sem bila prepričana, da bom potrebovala kakšnih 10 minut, da mu parfum kupim, ker sem že vedela, v katero parfumerijo grem. Ko pa sem prišla v trgovino, sem naenkrat postala zmedena, ker je bilo na razpolago toliko različnih parfumov, da se enostavno nisem mogla odločiti.

Za nasvet sem prosila svetovalko, ker sem upala, da mi bo z vprašanji le kako pomagala, da bom lažje izbrala pravi parfum. Moram priznati, da mi je pomagala, kajti sama se resnično ne bi odločila za parfum, katerega sem na koncu kupila. 

Svetovalka me je vprašala:

  • Kakšno osebnost ima moj mož?
  • Ob kateri dišavi bi se počutil sproščenega?
  • Kateri vonj je vas pritegnil na njem?
  • Ali je bolj klasičen tip človeka?
  • Ali ima rad novosti?

Tako sem izbrala tradicionalni in klasični parfum, ki je dolgo obstojen in prepričana sem bila, da mu bo všeč. Niti malo več nisem dvomila. Ko je prišel dan, da je imel rojstni dan, sem mu prinesla nadišavljeno srajco, ki jo je nameraval obleči. Seveda je takoj zavohal parfum in bil navdušen. Iz police sem vzela parfum in mu zaželela vse najboljše. 

Izbrala sem pravi parfum za svojega moža!